Black Friday-erbjudanden i Medelhavet med Moby & Tirrenia

Datum: 20 nov 2022 00:00 Källa: Moby Lines & Tirrenia

Boka dina färjor i Medelhavet nu med Moby Lines & Tirrenias speciella Black Friday-erbjudande.

Du kan få upp till 100% rabatt på ett pris för en vuxen passagerare när du reser till Sardinien, Korsika eller Sicilien fram till den 30:e september 2023.

Boka mellan den 25:e och den 27:e november 2022 för att spara!


Vänligen observera: Med förbehåll för villkor och bestämmelser. I mån av tillgång från ett begränsat och varierande antal platser. Erbjudandet gäller endast för bokningar med minst en andra vuxen till fullt pris. Rabatten gäller endast för däckpassage för 1 vuxen per bokning. Ytterligare passagerare, fordon, platser och hytter, extrafunktioner (husdjur, måltider, prioriterad ombordstigning, Wi-Fi...) och bearbetningsavgifter till vanliga priser. Skatter, tilläggsavgifter och andra kostnader ska fortfarande betalas. Erbjudandet gäller endast för Livorno-Olbia, Genua-Olbia, Genua-P.Torres, Piombino-Olbia, Civitavecchia-Olbia, Genua-Bastia, Livorno-Bastia, Neapel-Palermo (och vice versa). Om hamnpersonalen upptäcker avvikelser mellan bokningen och de personer/fordon som är närvarande vid ombordstigningen, kommer den rabatterade biljetten att annulleras och du måste köpa en ny biljett till fullpris. Erbjudandet kan återkallas när som helst. Endast nya bokningar online.

Mer färjenyheter från directferries.se

Black Friday - upp till 50% rabatt med GNV

Datum: 23 november 2022 Källa: Grandi Navi Veloci

Hitta en fantastisk resa i Medelhavet med dessa fantastiska Black Friday-erbjudanden!

Rea! Upp till 25% rabatt med Grimaldi Lines

Datum: 23 november 2022 Källa: Grimaldi Lines

Spara på dina Grimaldi Lines-färjor till Sardinien, Sicilien, Grekland och Spanien fram till den 31:a mars 2023 med dessa Black Friday-rabatter!

REA! Upp till 20% rabatt med FRS

Datum: 06 november 2022 Källa: FRS

Spara med detta Black Friday-erbjudande, gäller endast i några dagar, för bokningar som bekräftas mellan den 25:e och 27:e november 2022.