Medelhavet med Moby, Tirrenia och Toremar

Datum: söndag 16 oktober 2022 00:00 Källa : Moby, Tirrenia och Toremar

Moby Lines, Tirrenia och Toremar erbjuder många färjerutter i Medelhavet. T.ex. till Sardinien, Sicilien, Korsika och Elba. Du kan nu boka för 2023, så boka idag för att spara.

Boka din färja till Sardinien nu för att dra nytta av dessa fantastiska rabatter:

• Du kan få upp till 100% rabatt på priset för en vuxen passagerare när du reser sträckan Livorno - Olbia med en husbil, husvagn, minibuss, bil + släpvagn eller van, fram till den 30:e september 2023.

• Du kan också få upp till 100% rabatt på priset för en vuxen passagerare mellan Livorno - Olbia med en vanlig bil mellan den 7:e januari och den 30:e september 2023.

Boka senast den 19:e december 2022 för att spara!

Res med Mobys splitternya fartyg mellan Livorno – Olbia. Moby Fantasy är en av världens största färjor. Den kommer att kunna transportera upp till 2500 passagerare och 1300 fordon. Marschfarten ligger på 23,5 knop (kan nå upp till 25 knop i maxfart). Fartyget är utrustat med utrustning för att minska utsläpp och kommer att ha möjlighet att byta till flytande naturgas (LNG), en grönare kraftförsörjning än den traditionella. Ombord hittar du t.ex. 550 hytter (standard och lyx), en lounge, självbetjäningsrestaurang, à la carte-restaurang, sportbar, samt en bar på öppet däck.

Boka Nu

OBS: Villkor och bestämmelser gäller. Beroende på tillgänglighet från en begränsad och varierande tilldelning av utrymme. Rabatten gäller endast för standardresor för 1 vuxen per bokning. Extra passagerare, fordon, sittplatser, hytter och extrafunktioner (t.ex. husdjur, måltider, prioriterad ombordstigning, Wi-Fi) och bearbetningsavgifter tillkommer till vanliga priser. Skatter, tilläggsavgifter och andra kostnader måste fortfarande betalas. Erbjudandet gäller endast mellan Livorno - Olbia (och vice versa). Bokningar kan ändras (avgifter kan tillkomma) men återbetalas inte vid avbokning. Om hamnpersonalen skulle upptäcka avvikelser mellan bokningen och de personer/fordon som är närvarande vid ombordstigning, kommer den rabatterade biljetten att annulleras och du måste köpa en ny biljett till fullpris. Erbjudandet kan återkallas när som helst. Gäller endast för nya onlinebokningar.

Mer erbjudanden på directferries.se

Cyber Week - upp till 45% rabatt med GNV

Postad: söndag 27 november 2022 00:00 Fӓrjeraderi: GNV

Hitta en fantastisk resa i Medelhavet med dessa fantastiska Cyber Week-erbjudanden!

Medelhavet med Moby, Tirrenia och Toremar

Postad: söndag 16 oktober 2022 00:00 Fӓrjeraderi: Moby, Tirrenia och Toremar

Moby Lines, Tirrenia och Toremar erbjuder många färjerutter i Medelhavet. T.ex. till Sardinien, Sicilien, Korsika och Elba. Du kan nu boka för 2023, så boka idag för att spara.