MS&G

MS & G är ett familjeägt rederi som erbjuder överfarter mellan Peschici, Vieste och Termoli i sydöstra Italien till Tremitiöarna, några av de mest pittoreska turistattraktionerna i Adriatiska havet.

Vecerefamiljen har tre generationers erfarenhet av turistsjöfart och driver en långvarig och väl respekterat företag i Garganoregionen på den sydöstra kusten. Företaget har ursprung i koltransportindustrin, men Antonio, den nuvarande ägarens farfar, anpassade det till den ökande efterfrågan inom turismen under 1980-talet och tillägnade sina tjänster till passagerartransporter. Idag är MS & G det enda företaget som erbjuder dagliga överfarter till Tremitiöarnas skärgård från hamnarna i Vieste, Peschici och Termoli.

MS & G har nyrenoverade färjor inklusive Blue Arrow, som genomgick en stor strukturell ombyggnad under 2005 för att förbättra dess hastighet och utseende. Elia Jet och Adriatiska Princess III förvärvades under 2009 respektive 2010, medan det mest moderna fartyget, WAVE, importerades 2014 och kan ta upp till 650 passagerare med en toppfart på nitton knop.

Använd directferries.se för att hitta MS&G tidtabeller, priser och för att boka MS&G biljetter. Hitta den billigasre resan för er destination? Vi jämnför MS&G med andra alternativa rederier.

Lӓs mer Läs mindre

Alla rutter med MS&G

Alternativa rutter med andra färjeoperatörer