Kyllini till Zante färja

Kyllini Zante rutten ansluter Grekland med Joniska öarna och körs för tillfället av 2 rederier. Kefalonian Lines service kör upp till 3 gånger per dag med en resetid på runt 1 timme när Ionian Group servicen kör upp till 7 gånger per dag med en resetid från 1 timme.

Så det är kombinerat 10 överfarter som erbjuds dag på Kyllini Zante rutten mellan Grekland och Joniska öarna. Jämnför nu och få fram den bästa resan för dig.

Kyllini - Zante färjerederier

  • Kefalonian Lines
    • 3 Avgångar per dag 1 timme
    • Få pris
  • Ionian Group
    • 7 Avgångar per dag 1 timme
    • Få pris

Genomsnittligt pris för Kyllini Zante

Priserna som visas är de genomsnittliga priserna för enkel resa som våra kunder har betalat. Den vanligaste bokningen på rutten Kyllini Zante är en bil och 2 passagerare.

Kyllini guide

Kyllini är en hamnstad som ligger i Kastro-Kylliniregionen i Grekland. Staden ligger på Joniska havets kust och 11 km väster om Vida, 28 km norr öster om Zakynthos och 39 km nordväst om Pyrgos. Området kring Fournia Beach i Kyllini har en vacker strand med gyllene sand och många besökare drar nytta av de naturliga spaanläggningarna i Kyllini Baths. Staden ligger cirka 40 minuter med bil från antika Olympia och är hem till Chlemoutsi slott som består av huvud slottet som är en sexkantig byggnad inklusive en innergård. Slottet är skyddad från omgivningen genom dess murar som har torn placerade längs dess längd.

Från stadens hamn finns flera färjeförbindelser till Zakynthos, Kefalonia, Argostoli, Poros, Ithaka och Sami.

Zante guide

Den grekiska ön Zakynthos, eller Zante, är en av de vackraste och mest populära öarna i Joniska havet. Det ligger söder om ön Kefalonia, och är världsberömd för sitt kristallklara vatten och det intensiva nattlivet, vilket gör det till ett vanligt resmål för unga besökare. Navagio är den mest kända stranden på ön, med gyllene sand och exotiskt blått vatten. Missa inte en båttur till Navagio och Blue Caves under din Zakynthos semester. Andra bra stränder på ön inkluderar Vassilikos, Gerakas, Spiantza och andra platser på södra sidan. På grund av deras mjuka sand och rena vatten, är dessa stränder som avelsplatser för oäkta havssköldpadda, känd som Caretta-Caretta.

Zakynthos har två hamnar. Den viktigaste hamnen ligger i Zakynthos stad och den andra i byn Agios Nikolaos. Från huvudhamnen finns en anslutning till hamnen i Kyllini, vilket är den vanliga vägen för ankomster till ön med båt från fastlandet. Från hamnen i Agios Nikolaos finns en anslutning till hamnen i Pesada på ön Kefalonia.