Ryssland

Såhär bokar du färjor från Ryssland till Syd Korea

Det finns för tillfället bara en rutt mellan Ryssland och Syd Korea som traffikeras av 1 färjerederi – DBS Cruise Ferry. Vladivostok till Donghae färjeöverfarten traffikeras flera gånger per vecka med en beräknad seglingstid från ca 20 timmar.

Fastän vi har varit noga med att informationen på den här sidan ska vara korrekt, så rekomenderar vi att ni tittar efter aktuella tider och priser för den här Ryssland Syd Korea överfarten mellan Vladivostok och Donghae, då frekvens och restid kan variera.

Ryssland-Syd Korea-färjekarta

Klicka här för karta

Färjor från Ryssland till Syd Korea

Om Ryssland:

Ryssland omfattas av Ishavet och norra Stilla havets kust, samt mindre kuster av Östersjön, Svarta havet och Kaspiska havet. Ryssland gränsar till Norge och Finland i nordväst, Estland, Lettland, Vitryssland och Ukraina i väster, Georgien och Azerbajdzjan i sydväst, Kazakstan, Kina och Mongoliet i söder, och Kina och Nordkorea i sydost.

Europeiska delen av Ryssland sträcker sig från gränsen vid Vitryssland och Ukraina till Uralbergen, över 966 meter öster om Moskva, även utan övriga Ryssland (den delen som tillhör Asien) är det ändå största landet i Europa.
Landet var under många år en av de svåraste länderna att besöka. Idag är Ryssland mycket mer lättillgängligt och även boende som hotell måste ofta bokas i förväg. Moskva och St Petersburg är fortfarande dock det enklaste platser att besöka.

Ryssland är ett land som består av snö och rysligt kalla vintrar, men också av floder som ringlar mellan ängar och en midsommar solen som aldrig går ner .