Kanada

Såhär bokar du färjor från Kanada till Campbell Island

Det finns 3 färjelinjer mellan Kanada och Campbell Island, vilket ger dig 7 överfarter per vecka att välja bland. BC Ferries trafikerar 3 rutter, Port Hardy till Bella Bella går 3 gånger per vecka, Klemtu till Bella Bella ca 2 gånger i veckan & Prince Rupert till Bella Bella ca 2 gånger i veckan.

Eftersom restiden och antalet avgångar kan variera rekommenderar vi att du använder vårt bokningssystem för att få den senaste informationen om resor från Kanada till Campbell Island.

Kanada-Campbell Island-färjekarta

Klicka här för karta

Om Kanada:

Kanada är det näst största landet i världen med tanke på totala arean, och gränsar till USA i söder.

Kanada är endast inte välsignad med ett av de mest hisnande naturlandskap i världen, utan det ger också en mångsidig kultur och en mängd pulserande städer.

Det är en oas för alla typer av resenärer, du kan upptäcka späckhuggare längs västkusten, åka ner Whistler Mountain, utforska Colonial landmärken eller prova något utsökta från det franska köket i en surrande metropol.

British Columbias strandlinje sträcker sig över 25.000 km och öarna Graham och Victoria finns strax utanför kusten, det finns gott om färje utgångspunkter att välja mellan. Det finns många rutter, både internationella och inhemska, och alla drivs av högsta kvalitets rederier.