Förenta staterna

Hur du bokar färjor från Förenta staterna till Nova Scotia

Det finns för tillfället bara en rutt mellan Förenta staterna och Nova Scotia som traffikeras av 1 färjerederi – Bay Ferries. Portland till Yarmouth (Nova Scotia) färjeöverfarten traffikeras flera gånger per vecka med en beräknad seglingstid från ca 5 timmar 30 minuter.

Fastän vi har varit noga med att informationen på den här sidan ska vara korrekt, så rekomenderar vi att ni tittar efter aktuella tider och priser för den här Förenta staterna Nova Scotia överfarten mellan Portland och Yarmouth (Nova Scotia), då frekvens och restid kan variera.

Förenta staterna Nova Scotia färjekarta

Klicka här för karta

Färjor från Förenta staterna till Nova Scotia

Om Förenta staterna:

USA är hem till världens tredje största befolkning med mer än 300 miljoner människor. USA består av både tätbefolkade städer med förorter, och stora, obebodda och natursköna områden.

Med en historia av mass invandringen från 1600-talet, är Amerika rikt av kulturer från hela världen och spelar en dominerande roll i världens kultur. USA är känd för sitt breda utbud av populära turistmål, från skyskraporna på Manhattan och Chicago, till de naturliga underverken i Yellowstone och Alaska, till de varma, soliga stränderna i Florida, Hawaii och södra Kalifornien.