Vanliga Frågor

Vår 'FAQ' databas innehåller frågor och svar på de vanligaste frågorna som gjorts med att boka och resa med färja! Klicka på en kategori nedan för att se frågor. Om din fråga inte besvaras vänligen Kontakta oss

Vid hamnen och på färjan

 • Hur kan jag hitta vägbeskrivning till färjehamnen?

  Vänligen gå till våran Färjehamnar ida och klicka på hamnnamnet du vill hitta information på.

 • När behöver jag checka in?

  Detta varierar från färjerutt till färjerutt, senaste incheckningstid visas vid bokning samt på din bokningsbekräftelse. Om du reser med djur eller är i behov utav assistans så rekommenderar vi att du tillåter extra tid.

 • Kan jag åka en tidigare avgång?

  Detta beror på vilken typ av biljett du har och färjebolaget du reser med. Vanligast så är din biljett endast giltig för den avgång som du har bokat. Om du reser en rutt som har många dagligs avgångar och du är i behov av mer flexibilitet vänligen kontakta oss för att boka en mer flexible biljett.

 • Vad gör jag ifall att jag är sen eller tror att jag kommer missa min avgång?

  Kontakta oss per telefon så att vi kan råda dig om det är möjligt att ändra till en annan avgång. Om du är sen till avgång utanför våra kontaktimmar eller om din rutt är en som har många dagliga avgångar, kan vi endast råda er att fortsätta till hamnen för att se om färjebolaget tillåter er att ändra till en annan avgång.

 • Vad kan jag förvänta mig ombord på båten?

  För en omfattande ombord guide, vänligen besök vår Färjor & Ombord sida.