COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Dodecanese Flying Dolphins

Dodecanese Flying Dolphins, som tidigare hette Phoenix Marine, förbinder de turkiska städerna Fethiye och Datca med de grekiska öarna Rhodos och Symi i Dodekanesernas skärgård.

Dodecanese Flying Dolphins använder en höghastighets bärplansbåt som kallas Aegean Prince, som ståtar med en toppfart på 32 knop. Det kan ta över 130 passagerare och designades med ett omfattande utbud av säkerhets- och telekommunikationsutrustning, så att varje segling ska vara snabb, bekväm och helt stressfri.

När du reser med Dodecanese Flying Dolphins så är ön Rhodos, som ligger drygt 17 kilometer från den turkiska kusten, bara 1,5 timme från Fethiye, och en timme från Datca. Symi, en grekisk ö känd för sina livfulla festivaler, ligger under en halvtimme bort.

Företaget erbjuder några av de snabbaste färjeöverfarter i Grekland, så det kan inte bli enklare att hoppa mellan de vackra Tolvöarna och några av de pittoreska hamnstäderna på Turquoise Coast i sydvästra Turkiet.

Directferries.se jämnför Dodecanese Flying Dolphins tidtabeller och resor med alla alternativa rederier innan ni bestämmer er för det bästa alternativet för er resa.

Dodecanese Flying Dolphins rutter och hamnar

Ombord Dodecanese Flying Dolphins

Alla rutter med Dodecanese Flying Dolphins