CC Blue Sea

CC Blue Sea är ett färjebolag i Kambodja. Det tillhör CamboTicket och förbinder staden Sihanoukville på den kambodjanska kusten med öarna Koh Rong och Koh Rong Samloem.

CamboTicket är en av de största färje, buss och taxibolag i Mekong regionen i sydöstra Asien. Sen företaget grundades har de moderniserat transportnätverket och även den digitala närvaron för alla andelsägare i företaget, vilket gör det enklare att planera och resa i regionen.

Detta färjebolag är en nytt företag i CamboTicket gruppen som startade sin verksamhet tidigt under 2018. De har en färja som har plats för 60 passagerare och erbjuder en snabb och bekväm segling mellan fastlandet och öarna på Kambodja.

CC Blue Sea har fyra övergångar varje dag från Sihanoukville, en till Koh Rong (Koh Touch hamn) och tre till Koh Rong Samloem, två till Saracen Bay och en till 23 Village Beach. Övergången tar 45 minuter till alla destinationer.

Med directferries.se kan ni hitta CC Blue Sea titabeller, resor och boka CC Blue Sea biljetter. Vi jämnför också CC Blue Sea med alternativa rederier.

Lӓs mer Läs mindre