Brindisi till Zante färja

Brindisi Zante rutten ansluter Italien med Joniska öarna och körs för tillfället av 2 rederier. European Seaways service kör upp till 1 gånger per vecka med en resetid på runt 17 timmar 15 minuter när Red Star Ferries servicen kör upp till 1 gånger per vecka med en resetid från 17 tim.

Så det är kombinerat 2 överfarter som erbjuds vecka på Brindisi Zante rutten mellan Italien och Joniska öarna. Jämnför nu och få fram den bästa resan för dig.

Brindisi - Zante färjerederier

  • European Seaways
    • 1 Avgång per vecka 17 tim 15 min
    • Få pris
  • Red Star Ferries
    • 1 Avgång per vecka 17 tim
    • Få pris

Genomsnittligt pris för Brindisi Zante

Priserna som visas är de genomsnittliga priserna för enkel resa som våra kunder har betalat. Den vanligaste bokningen på rutten Brindisi Zante är en bil och 2 passagerare.

Brindisi guide

Brindisi är en stad som ligger i Apuliaregionen i Italien, på kusten till adriatiska havet. Stadens hamn spelar en viktig roll i regionens byteshandel med Grekland och mellanöstern. Hamnen är en naturlig hamn, som penetrerar djupt in i regionens adriatiska kust. Staden bevarar viktiga arkeologiska fynd och kustlinjer, speciellt den norra kusten där det finns många sanddyner och stränder. Gårdsturism spelar en viktig roll med vin eller olivolja. Brindisis turism är mestadels beroende av de italienska turisterna (74% jämfört med 26% internationella) och är väldigt säsongsbetonad.

Överfarter från Brindisi till Kefalonien traffikeras av Maritime My Way Ferries. SNAV Aliscafi har färjor från Brindisi till Paxi och Korfu i Grekland, tillsammans med Fragline, Blue Star Ferries och Hellenic Mediterranean Lines som också har färjor till Korfu. Ett antal färjerederier har överfarter från Brindisi till Igoumenitsa och den grekiska ön Zante kan nås med Hellenic Mediterranean Lines. Till sist har både Adriatica di Navigazione och Hellenic Mediterranean Lines överfarter till Patras.

Zante guide

Den grekiska ön Zakynthos, eller Zante, är en av de vackraste och mest populära öarna i Joniska havet. Det ligger söder om ön Kefalonia, och är världsberömd för sitt kristallklara vatten och det intensiva nattlivet, vilket gör det till ett vanligt resmål för unga besökare. Navagio är den mest kända stranden på ön, med gyllene sand och exotiskt blått vatten. Missa inte en båttur till Navagio och Blue Caves under din Zakynthos semester. Andra bra stränder på ön inkluderar Vassilikos, Gerakas, Spiantza och andra platser på södra sidan. På grund av deras mjuka sand och rena vatten, är dessa stränder som avelsplatser för oäkta havssköldpadda, känd som Caretta-Caretta.

Zakynthos har två hamnar. Den viktigaste hamnen ligger i Zakynthos stad och den andra i byn Agios Nikolaos. Från huvudhamnen finns en anslutning till hamnen i Kyllini, vilket är den vanliga vägen för ankomster till ön med båt från fastlandet. Från hamnen i Agios Nikolaos finns en anslutning till hamnen i Pesada på ön Kefalonia.