Algiers till Marseille färja

Algiers Marseille rutten ansluter Algeriet med Frankrike och körs för tillfället av 2 rederier. Corsica Linea service kör upp till 2 gånger per vecka med en resetid på runt 23 timmar när Algerie Ferries servicen kör upp till 4 gånger per vecka med en resetid från 22 tim.

Så det är kombinerat 6 överfarter som erbjuds vecka på Algiers Marseille rutten mellan Algeriet och Frankrike. Jämnför nu och få fram den bästa resan för dig.

Algiers till Marseille färjealternativ

För mer information besök vår Färjor från Algeriet till Frankrike sida.

Algiers - Marseille färjerederier

  • Corsica Linea
    • 2 Avgångar per vecka 23 tim
    • Få pris
  • Algerie Ferries
    • 4 Avgångar per vecka 22 tim
    • Få pris

Genomsnittligt pris för Algiers Marseille

Priserna som visas är de genomsnittliga priserna för enkel resa som våra kunder har betalat. Den vanligaste bokningen på rutten Algiers Marseille är en bil och 1 passagerare.

Marseille guide

Marseille, som ligger på Medelhavskusten i södra Frankrike , är den näst största staden i Frankrike och är känd för sin fantastiska kustlinje och stora hamn. På andra plats är Paris i så många aspekter, är Marseille bland Frankrikes mest historiska, attraktiva och populära städer, och är full av karaktär och terrakotta tak. Dock har Marseille en stor skillnad, det är ett hem för ett antal underbara soldränkta sandstränder, kantade med Corniches och massor av kustnära attraktioner. Strosa runt i staden där besökarna hittar massor av charmiga stadsdelar, där livliga basarer och marknader väntar, särskilt runt den gamla hamnen, som är en utmärkt plats att utforska. Turister som besöker Marseille kommer att bli överväldigade av de historiska sevärdheter som erbjuds. Bland höjdpunkterna finns den Basilique Notre Dame de la Garde, som ligger på södra sidan av Vieux Port; Château d'If, känd för sitt utseende i den kritikerrosade romanen Greven av Monte Cristo "; Centre de la Vieille Charité, ett stort utställningscentrum ligger inom Marseilles Panier distriktet och med anor från 17-talet; La Cathedrale de la Nouvelle Major, en särskilt vacker katedral byggdes på en enorm kostnad och med utsikt över havet; och Palais du Pharo, som är en grand palace, när vattnet residens Napoleon III och nu hem för många tillfälliga utställningar.