Valencia till Ibiza San Antonio färja

Valencia Ibiza San Antonio rutten ansluter Spanien med Ibiza. För tillfället finns det endast ett rederi som kör på denna rutt, Balearia. Det finns överfarter upp till 4 gånger vecka med en resetid från ca 3 timmar.

Valencia Ibiza San Antonio seglingens varaktighet och frekvens kan variera från säsong till säsong, så vi skulle råda dig att göra en extra kontroll för att få den mest uppdaterade informationen.

Rutt- och hamndetaljer

Valencia till Ibiza San Antonio färjealternativ

För mer information besök vår Färjor från Spanien till Ibiza sida.

Valencia - Ibiza San Antonio färjerederier

 • Balearia
  • 4 Avgångar per vecka 3 tim
  • Få pris

Genomsnittligt pris för Valencia Ibiza San Antonio

Priserna som visas är de genomsnittliga priserna för enkel resa som våra kunder har betalat. Den vanligaste bokningen på rutten Valencia Ibiza San Antonio är en bil och 2 passagerare.

Valencia Ibiza San Antonio färja recensioner

 • "Bra "

  Rent, trevlig miljö, bra utrymme, i tid, kommer att åka igen.

  'Maria' reste Valencia Ibiza San Antonio med Trasmediterranea på Alcántara Dos

  Lӓs mer Läs mindre

Valencia guide

Den spanska staden Valencia ligger på Medelhavskusten i regionen Valencia i landet. Det är Spaniens tredje största stad, efter Madrid och Barcelona, och ligger på stranden av floden Turia, på den östra kusten av den iberiska halvön, på golfen i Valencia. En av Spaniens största sjöar, Albufera, ligger ca 11 km söder om staden och utgör en del av Parc Natural de l'Albufera (Albufera naturreservat).

Staden har ett internationellt rykte och är känd för Las Fellas festival som hålls i mars varje år, för sina traditionella Valencianska keramik och för arkitekturen i City of Arts and Sciences designad av Santiago Calatrava och Felix Candela. Också populära bland turister är dess gamla slingrande gator, som innehåller många romerska och arabiska byggnader, och katedralen som byggdes mellan det 13:e och 15:e århundradet. Intill katedralen ligger den gotiska basilikan Jungfrun och Silk Exchange, som byggdes i tidig valenciansk gotisk stil och är med på UNESCO:s världsarvslista.

Hamnen i Valencia har linjetrafik till och från Balearerna och Italien, tillsammans med ett växande antal besökande kryssningsfartyg.

Ibiza San Antonio guide

Staden San Antonio ligger på den spanska ön Ibiza, som är en av Balearerna. Staden är känd för sina solnedgångar i Café del Mar och livlig nattetid vibe och har blivit en fantastisk semester val och allt populärare med "stag n höns". Försäsongen månaderna maj och juni och de senare månaderna september och oktober är de tider för par att njuta av den nya strandpromenaden säkra, grunda vatten i viken och de fantastiska stränderna bara en kort båtresa bort. De högsäsong månaderna juli, augusti och början av september är den bästa tiden att komma om du är ute efter livligt nattliv då främst brittiska semesterfirare får sällskap av allt fler tyska, italienska skandinaviska och holländska besökare.

Staden en 20 minuters bilresa från Ibiza stad domineras av den vackra palmkantade strandpromenaden som kjolar hamnen, ständigt upptagen med båtar, motorbåtar och färjor. Hamnen som kallas Portus Magnus av romarna, är en av de vackraste och mest berömda naturhamnar i Europa.