Om färjor till Tunisien

Med Directferries.se hittar ni ett stort urval av Färjor till Tunisien från de bӓsta fӓrjerederier. På våran hemsida kan ni jӓmfӧra fӓrjetidtabeller, priser och resetider och vӓlja den bӓsta fӓrjan till Tunisien. Vårt reseurval till Tunisien inkluderar 6 fӓrjerutter och ca 16 per vecka avgångar. Klicka på lӓnken till olika färjor till Tunisien eller fӧr att jӓmfӧra tidtabeller och fӓrjepriser, helt enkelt ange era uppgifter på 'Tider & Priser'.
Tunisien
Tunisien
Färjor till Tunisien
Tunisien
Tunisien

Om Tunisien:

Tunisien är ett land som ligger på Medelhavskusten i norra Afrika. Det är den östligaste och minsta av de nationer som ligger längst Atlas bergskedjan. Landet gränsar Algeriet i väster och Libyen i söder och öster. Fyrtio procent av landet består av Saharaöknen och resten består av bördig jord med lättåtkomliga kuster. I den bördiga kust odlas det vete, oliver och apelsiner.
Denna arabisk-berbiska nation är en av de mest liberala i den islamiska världen, text alkohol är fritt tillgänglig.
Huvudstaden Tunis speglar landets mångfald. Sin franska koloniala förflutna har en långtgående inflytande (landet blev självständigt 1956), tydligast i köket som blandar sofistikerade franska stilar med arabisk krydda.
Tunisiens klimat är det mycket torrt i de södra och längst kusten är det ett medelhavsklimat.

Färjor till Tunisien från Italien

1 Avgång per vecka
25 timmars resa
Grandi Navi Veloci
1 Avgång per vecka
22 timmars resa
Grimaldi Lines
3 Avgångar per vecka
24 timmars resa
Grandi Navi Veloci
2 Avgångar per vecka
24 timmar 30 minuters resa
Grimaldi Lines

Färjor till Tunisien från Frankrike

Färjor till Tunisien från Sicilien

© Direct Ferries Ltd