trasmediterranea_santa_cruz_de_tenerife

Santa Cruz de Tenerife

Detta fartyg drivs längre inte av Trasmediterranea.

Denna guide gällde endast när färjan drevs av Trasmediterranea och denna information bör inte användas som en guide för de nuvarande eller framtida verksamheterna.

Ombord Trasmediterranea Santa Cruz de Tenerife färjan hittar du hytter, turistklass sittplatser, en bar-cafeteria, en self-service restaurang, en telefon, sällskapsdjur kennlar och en butik.

Hytter ombord/Reserverad Sittplats

Ni kan välja mellan insides och utsides hytter med 2, 3 eller 4 bäddar. Samt nedfällbara turist stolar i en lounge med en gemensam TV-skärm.

Mat och dryck ombord

Det finns en restaurang med självbetjäning som har ett brett utbud av rätter och en daglig meny att välja från. Ta en utsökt kopp kaffe eller en uppfriskande drink i fartygets bar-cafeteria. Ni hittar också maskiner för snacks och godis som ni kan använda när som helst.

Shopping ombord

Ombord bland taxfree butiken hittar ni en rad olika produkter såsom kläder, souvenirer, böcker och tidningar, godis och godis, parfymer, smycken och mycket mer.

Tillgänglighet

Om hjälp kommer att krävas ombord så rekommenderas det att informera oss innan du bokar så att vi kan se till att dina behov kan tillgodoses. Ledarhundar reser gratis.

Vänligen observera: Även om vi har gjort vårt bästa för att göra vår Santa Cruz de Tenerife guide så nogrann som möjligt, faciliteter ombord, tjänster och underhållning kan variera beroende på datum och tid på året som du reser på, faciliteter kan ändras utan en tidigare upplysning och raderier kan trafikera med andra fartyg än de som var nämda vid bokningen utan tidigare upplysning.

Lӓs mer Läs mindre

Santa Cruz de Tenerife Recensioner

Det finns inga recensioner för detta fartyg för tillfället, vänligen återkom senare.