Strömstad - Sandefjord färjerederier

date3 Avgångar per dag
clock2 timmar 30 minuters resa
date4 Avgångar per dag
clock2 timmar 30 minuters resa

Strömstad till Sandefjord färja

På Direct Ferries är vi helt opartiska och fokuserade på att hjälpa dig hitta de bästa priserna för Strömstad Sandefjord överfarter mellan Sverige och Norge snabbt och enkelt.

Se tidtabeller och priser för alla Strömstad till Sandefjord färjor för att försäkra dig om att du hittar det bästa priset för din färjeöverfart. Om det finns någon alternativ rutt som skulle göra att du sparar pengar så kommer vi ge dig det alternativet också.

Välj Strömstad Sandefjord eller en alternativ färja till Norge från vår sökfunktion tider & priser och upptäck hur lätt det är att göra en bokning.

Genomsnittligt pris för Strömstad Sandefjord

Priserna som visas är de genomsnittliga priserna för enkel resa som våra kunder har betalat. Den vanligaste bokningen på rutten Strömstad Sandefjord är en bil och 2 passagerare.

Strömstad Sandefjord Färjeguide

Åk från Sverige till Norge på Strömstad Sandefjord rutten med ett kombinerat val med upp till 49 övrefarter vecka på erbjudande (3 med Fjord Line & 4 med Color Line).

Fjord Line tjänsten tar runt 2 timmar 30 minuter för att resa till Norge & Color Line servicen runt 2 timmar 30 minuter.

Jämnför Strömstad Sandefjord färjor med Fjord Line & Color Line nu och hitta den rätta överfarten för dig.
© Direct Ferries Ltd