Stockholm - Riga färjerederier

date4 Avgångar per vecka
clock17 timmars resa
Stockholm Riga färja recensioner
Läs mer om våra senaste recensioner.
Vår senaste Stockholm Riga resenärers recensioner hittar ni nedan, ni kan läsa mer genom att besöka vår färjesida.

"Varför byta till kryssning?"

Recensioner från 26 augusti 2014 av Sven-olof

Hej! Denna färjerutt är helt perfekt för oss. Jag kan vila efter 800 km körning till Stockholm från Skellefteå och sedan vara fräsch för att köra 500km från Riga - Vitebsk i Vitryssland. Synd bara att man ändrade för oss när vi skulle hem då fick vi köra 800 km från Vitebsk via Riga till Tallinn för att komma till Stockholm utvilad och sedan köra 800 km till för att komma hem till Skellefteå. Hade rätt så ont i rumpan efter detta. Allt detta på grund av att vi blev avbokade av rederiet för att denna rutt mellan Stockholm och Riga ändrades till kryssning istället. Är detta för evigt? Skulle vara tacksam om dem kunde fortsätta med färjerutten igen. M v h Sven Olov Lund

'Sven-olof' reste Stockholm Riga med Tallink Silja på Romantika

"Stockholm till Riga"

Recensioner från 31 maj 2013 av Michael

Jag och min partner åkte nyligen från Stockholm till Riga. Vi blev uppgraderade till en Suite, vilket var en underbar överrraskning. Suiten var underbar, maten var fantastisk och servicen med. Jag rekommenderar denna resa starkt till folk som vill åka på en aslappnande resa från Stockholm till Riga.

'Michael' reste Stockholm Riga med Tallink Silja på Silja Festival

"Tack så mycket"

Recensioner från 15 maj 2013 av Evgeny

Bästa färjan ever! Vi ändrade vår biljett för vi kom försent till färjan och det var inga problem. Trevlig personal. Tack så mycket! Allting var bra på färjan också.

'Evgeny' reste Stockholm Riga med Tallink Silja på Romantika

Stockholm till Riga färja

På Direct Ferries är vi helt opartiska och fokuserade på att hjälpa dig hitta de bästa priserna för Stockholm Riga överfarter mellan Sverige och Lettland snabbt och enkelt.

Få aktuella Stockholm Riga tidtabeller och priser med alla rederier och jämför innan du bestämmer dig för det alternativ som passar dig bäst.

Jämför flera olika överfarter och seglingstider för färjor mellan Stockholm Riga online nu genom att välja plats för avgång från sökfunktionen Stockholm Riga tider & priser och klicka på sök.

Genomsnittligt pris för Stockholm Riga

Priserna som visas är de genomsnittliga priserna för enkel resa som våra kunder har betalat. Den vanligaste bokningen på rutten Stockholm Riga är en bil och 2 passagerare.

Stockholm Riga Färjeguide

Stockholm Riga rutten ansluter Sverige med Lettland. För tillfället finns det endast ett rederi som kör på denna rutt, Tallink Silja. Det finns överfarter upp till 4 gånger vecka med en resetid från ca 17 timmar.

Stockholm Riga seglingens varaktighet och frekvens kan variera från säsong till säsong, så vi skulle råda dig att göra en extra kontroll för att få den mest uppdaterade informationen.

Stockholm till Riga färjealternativ

Kapellskär - Paldiski med DFDS Lisco - 6 Avgångar per vecka / 8 timmar 30 minuters resa
Karlshamn - Klaipeda med DFDS Lisco - 7 Avgångar per vecka / 13 timmars resa
Nynäshamn - Ventspils med Stena Line - 6 Avgångar per vecka / 10 timmars resa
Stockholm - Tallinn med Tallink Silja - 7 Avgångar per vecka / 15 timmar 15 minuters resa
Stockholm - Tallinn med St Peter Line - 2 Avgångar per vecka / 17 timmar 30 minuters resa
För mer information besök vår Färjor från Sverige till Lettland sida.
© Direct Ferries Ltd