Sete - Tanger Med färjerederier

date2 Avgångar per vecka
clock40 timmars resa

Sete till Tanger Med färja

Jämför och boka din Sete Tanger Med färjebiljett som seglar från Frankrike till Marocko nu på directferries.se och du kan spara pengar på din resa!

Vi får prisuppdateringar för rutten Sete till Tanger Med direkt från färjerederiernass system och jämför alla alternativ för att försäkra dig om att du hittar det bästa erbjudandet för din överfart. Hitta priset och boka din biljett till Marocko kan inte bli enklare!

Välj bara vilket land du vill åka från och sen Sete Tanger Med eller en annan rutt om du så önskar följt av antal passagerare som ska resa och klicka sen på sök!

Genomsnittligt pris för Sete Tanger Med

Priserna som visas är de genomsnittliga priserna för enkel resa som våra kunder har betalat. Den vanligaste bokningen på rutten Sete Tanger Med är en bil och 2 passagerare.

Sete Tanger Med Färjeguide

Sete Tanger Med rutten ansluter Frankrike med Marocko. För tillfället finns det endast ett rederi som kör på denna rutt, Grandi Navi Veloci. Det finns överfarter upp till 2 gånger vecka med en resetid från ca 40 timmar.

Sete Tanger Med seglingens varaktighet och frekvens kan variera från säsong till säsong, så vi skulle råda dig att göra en extra kontroll för att få den mest uppdaterade informationen.

Sete till Tanger Med färjealternativ

Sete - Nador med Grandi Navi Veloci - 1 Avgång per vecka / 29 timmars resa
För mer information besök vår Färjor från Frankrike till Marocko sida.
© Direct Ferries Ltd