Sandefjord - Strömstad färjerederier

date3 Avgångar per dag
clock2 timmar 30 minuters resa
date4 Avgångar per dag
clock2 timmar 30 minuters resa

Sandefjord till Strömstad färja

Hitta Sandefjord Strömstad färjepriser, se tidtabeller och erbjudanden på directferries.se och jämför med andra överfarter från Norge eller till Sverige så att du garanterat får det bästa priset.

Få aktuella Sandefjord Strömstad tidtabeller och priser med alla rederier och jämför innan du bestämmer dig för det alternativ som passar dig bäst.

Välj Sandefjord Strömstad eller en alternativ färja till Sverige från vår sökfunktion tider & priser och upptäck hur lätt det är att göra en bokning.

Genomsnittligt pris för Sandefjord Strömstad

Priserna som visas är de genomsnittliga priserna för enkel resa som våra kunder har betalat. Den vanligaste bokningen på rutten Sandefjord Strömstad är en bil och 2 passagerare.

Sandefjord Strömstad Färjeguide

Sandefjord Strömstad rutten ansluter Norge med Sverige och körs för tillfället av 2 rederier. Fjord Line service kör upp till 3 gånger per dag med en resetid på runt 2 timmar 30 minuter när Color Line servicen kör upp till 4 gånger per dag med en resetid från 2 timmar 30 minuter.

Så det är kombinerat 49 överfarter som erbjuds vecka på Sandefjord Strömstad rutten mellan Norge och Sverige. Jämnför nu och få fram den bästa resan för dig.
© Direct Ferries Ltd