Panarea till Ginostra färja

Panarea Ginostra rutten ansluter Eoliska öarna med Eoliska öarna och körs för tillfället av 2 rederier. Liberty Lines service kör upp till 5 gånger per dag med en resetid på runt 20 minuter när Siremar servicen kör upp till 4 gånger per vecka med en resetid från 50 min.

Så det är kombinerat 39 överfarter som erbjuds vecka på Panarea Ginostra rutten mellan Eoliska öarna och Eoliska öarna. Jämnför nu och få fram den bästa resan för dig.

Rutt- och hamndetaljer

Klicka här för karta

Panarea - Ginostra färjerederier

  • Liberty Lines
    • 5 Avgångar per dag 20 min
    • Få pris
  • Siremar
    • 4 Avgångar per vecka 50 min
    • Få pris

Panarea guide

Panarea är den näst minsta av de åtta Eoliska öarna som är en vulkanisk kedja av öar som ligger norr om Sicilien, Italien. Den lilla ön har omkring 300 permanenta invånare även om antalet ökar markant under sommaren för att tillgodose för turistnäringen. Ön har ett rykte om att få många kända besökare. Besökare på ön kan njuta av de varma källorna nära byn Punta di Peppre e Maria tillsammans med dykning i öns kristallklara vatten. Bland stränderna i Panarea finns Cala Junco, på den sydligaste delen av ön och är tillgängligt via sjö- och landvägen längs en väg som leder till stranden. Längs vägen till Cala Junco kan du också nå stranden i Cala degli Zimmari. Dessa är de enda två stränderna på ön som nås landvägen. De andra stränderna på ön kan endast nås med båt, och inkluderar Lisca Bianca, Basiluzzo och Spinazzola.

Den lilla hamnen har färjor som avgår till Napoli och Milazzo.