Spara upp till 30% på färjor till Tyskland med TT Line

Datum: 04 okt 2016 00:00 Källa: TT Line

Boka en returbiljett till Tyskland med TT Line och spara upp till 30% på standardpriserna när du bokar på directferries.se!

Boka din färjeöverfart från Trelleborg till Rostock eller Trellerborg till Travemünde med avgång innan 30/12-2016. Priserna startar från endast €76 en väg för bil och förare, vilket gör att du sparar upp till €60 för en tur- och returbiljett!

Priserna tenderar att stiga ju närmare fullbokad färjan blir så boka nu för att få de bästa priserna på din överfart.

Boka Nu

Vänligen observera: Gäller under vissa villkor. Gäller endast i mån av plats och det finns begränsad tillgång. Gäller endast för tur-och returbiljetter. Gäller för en person och ett fordon (max 6 m långt). Extra passagerare betalar enligt normal pristabell. Biljetterna är inte av- eller ombokningsbara. Erbjudandet kan sluta gälla när som helst. Gäller endast nya onlinebokningar.

Mer erbjudanden på directferries.se

Passagerare går gratis på returresa till Sardinien

Datum: 08 december 2016 Källa: Grimaldi Lines

Grimaldi Lines är nu öppen för bokningar fram till slutet av December 2017 så att du kan börja planera din semester till Sardinien idag!

20% rabatt på överfarter med GNV när du bokar tidigt

Datum: 18 oktober 2016 Källa: Grandi Navi Veloci

Grandi Navi Veloci har nu öppnat biljettförsäljningen inför säsongen 2017 (förutom till/från Citavecchia och Sete) och med Direct Ferries kan du jämföra alla rutter och avgångar och hitta den som passar dina resplaner bäst.