Nador till Almeria färja

Nador Almeria rutten ansluter Marocko med Spanien och körs för tillfället av 3 rederier. Balearia kör upp till 12 gånger vecka, Trasmediterranea 14 gånger per vecka & Naviera Armas kör upp till 4 gånger vecka.

Det är kombinerat 30 överfarter vecka på Nador Almeria överfarten mellan Marocko och Spanien och med 3 olika rederier. Vi råder dig att jämnaföra för att få fram den bästa tiden och resan för dig.

Rutt- och hamndetaljer

Klicka här för karta

Nador till Almeria färjealternativ

För mer information besök vår Färjor från Marocko till Spanien sida.

Nador - Almeria färjerederier

 • Balearia
  • 12 Avgångar per vecka 4 tim
  • Få pris
 • Trasmediterranea
  • 14 Avgångar per vecka 6 tim
  • Få pris
 • Naviera Armas
  • 4 Avgångar per vecka 5 tim
  • Få pris

Genomsnittligt pris för Nador Almeria

Priserna som visas är de genomsnittliga priserna för enkel resa som våra kunder har betalat. Den vanligaste bokningen på rutten Nador Almeria är en bil och 2 passagerare.

Nador guide

Nador är en stad i nordöstra Rif-regionen i Marocko. Staden ligger vid Medelhavet och är också en hamn vid Bhar Amezzyan lagunen som är ett viktigt handelsnav för fiske, frukt och boskap. Staden ligger också runt 10 km från den spanska staden Melilla som ligger i norr. Nador tros vara grundad av Berber civilisationen och styrdes senare av fenicier, romare och araber. Namnet på staden kan ha sitt ursprung från namnet "Har Nador", en liten bosättning nära lagunen. Många marockanska utflyttade besöker Nador för att träffa sina släktingar och besöka sitt hemland. Siffrorna är enorma och ger ett enormt ekonomiskt uppsving för staden och omgivningarna. Det finns inte många restauranger på stranden eller pittoreska hamnar eller museer för att locka turister, men många turister från Europa besöker Nador för att omfamna stadens traditionella Riffiankänsla.

Färjetrafik från Nador avgår till Almeria och Motril i Spanien och Sete i Frankrike.

Almeria guide

Den spanska staden Almeria ligger vid Medelhavet i södra delen av landet. Den östligaste andalusiska huvudstaden dominerar en kustlinje med nästan orörda stränder och en interiör som präglas av säregna semiöde ekosystem. Som en av de tidigare viktigaste hamnarna i kalifatet i Cordoba, avslöjar Almeria sitt Alcazaba (citadell) och dess katedral, på stränderna i Medelhavet. Smala gator med vitkalkade fasader är delar av dess pittoreska historiska kvarter. Förutom historia och kultur erbjuder Almeria stränder, berg och kust naturreservat och en gastronomi som kommer att göra ditt besök ett minne för livet.

Almeria Katedralen är en plats som besökare inte får missa med dess struktur som stiger i hjärtat av den antika staden. Domkyrkan, med sina torn och tjocka murar, liknar en fästning snarare än ett tempel. Denna märkliga layout är ett svar på de kontinuerliga berberpiratattacker som denna kuststad fick utstå. I närheten av klostret ligger Purasand som är det episkopala palatset.

Hamnen i Almería har en småbåtshamn med båtplatser för fritidsbåtar och som normalt ger anslutningar till Ghazaouet (Algeriet), Oran (Algeriet), Nador (Marocko) och Melilla.