Melilla till Malaga färja

Melilla Malaga rutten ansluter Spanien med Spanien och körs för tillfället av 2 rederier. Balearia service kör upp till 2 gånger per vecka med en resetid på runt 4 timmar 30 minuter när Trasmediterranea servicen kör upp till 8 gånger per vecka med en resetid från 5 tim 30 min.

Så det är kombinerat 10 överfarter som erbjuds vecka på Melilla Malaga rutten mellan Spanien och Spanien. Jämnför nu och få fram den bästa resan för dig.

Rutt- och hamndetaljer

Klicka här för karta

Melilla - Malaga färjerederier

  • Balearia
    • 2 Avgångar per vecka 4 tim 30 min
    • Få pris
  • Trasmediterranea
    • 8 Avgångar per vecka 5 tim 30 min
    • Få pris

Genomsnittligt pris för Melilla Malaga

Priserna som visas är de genomsnittliga priserna för enkel resa som våra kunder har betalat. Den vanligaste bokningen på rutten Melilla Malaga är en bil och 2 passagerare.

Melilla guide

Melilla är en spansk administrerad stad belägen på den nordvästra nordafrikanska kusten och gränsar till Marocko. Staden ligger bredvid Alboránsjön och tvärs över havet från de spanska provinserna Granada och Almería. Staden har en yta på cirka 12 kvadratkm och tillsammans med Ceuta är den en av två permanent bebodda spanska administrerade städerna på den afrikanska kontinenten. Den marockanska avvecklingen av Beni Ansar ligger omedelbart söder om Melilla och närmaste marockanska staden är Nador. Hamnarna i Melilla och Nador är båda belägna i samma vik.

Staden layout är arrangerad i en bred halvcirkel runt stranden och hamnen i Melilla, på östra sidan av halvön Cape Tres Forcas, vid foten av berget Gurugú och mynningen av Río de Oro.

Hamnen i Melilla erbjuder flera dagliga förbindelser till Almeria och Malaga i Spanien. Många människor som reser mellan Europa och Marocko använder färjeförbindelser till Melilla, både för passagerare och för frakt. På grund av detta utgör hamnen och närstående företag en viktig ekonomisk drivkraft för staden.

Malaga guide

Staden Malaga ligger på Spaniens södra kust och är huvudorten längs den världsberömda Costa del Sol, i Andalusien område i Spanien. Malaga är hem för en stor internationell flygplats och några av områdets vackraste stränder, som alltid är populärt bland turister som besöker Malaga-området. Malaga största turistattraktioner inkluderar Bahia de Malaga - den natursköna bukten Malaga, erbjuder dagliga båtturer, en mängd vattensporter och många restauranger vid vattnet; Plaza de la Merced, som ett torg som står i stadsdelen Old Town Málagas in, med gott om kaféer och barer; Plaza de la Constitución, en fyrkantig 16th century där många av Malagas festivaler och evenemang hålls, särskilt under våren och sommaren; Plaza de Toros La Malagueta, Málaga Bullring, en iögonfallande stycke arkitektur i sig, som byggdes på 1870-talet; och Jardin Botánico Histórico La Concepción, en vacker botanisk trädgård med en mängd exotiska växter, som ligger i utkanten av Malaga. Malaga är också hem för ett överraskande antal parker, där tropiska plantering och palmer kan hittas, däribland Parque de El Retiro, Parque de la Naturaleza Selwo och Paseo del Parque.