Mali Losinj till Cesenatico färja

Mali Losinj Cesenatico rutten ansluter Kroatien med Italien. För tillfället finns det endast ett rederi som kör på denna rutt, Gomo Viaggi. Det finns överfarter upp till 3 gånger vecka med en resetid från ca 4 timmar.

Mali Losinj Cesenatico seglingens varaktighet och frekvens kan variera från säsong till säsong, så vi skulle råda dig att göra en extra kontroll för att få den mest uppdaterade informationen.

Rutt- och hamndetaljer

Mali Losinj till Cesenatico färjealternativ

För mer information besök vår Färjor från Kroatien till Italien sida.

Mali Losinj - Cesenatico färjerederier

  • Gomo Viaggi
    • 3 Avgångar per vecka 4 tim
    • Få pris

Mali Losinj guide

Mali Losinj är en stad och hamn i Primorje-Gorski Kotar län på ön Losinj i västra Kroatien. Staden och omgivningarna är populära bland turister på grund av dess varma klimat, nya hotell och resorts och välskötta stränder. Staden ligger vid foten av en skyddad V-formad hamn på den sydöstra kusten av ön Lošinj, med en sträng av 1900-tals sjökapteners hus som kantar havet i den vackra gamla stan. Även med sommarens turisttumult, behåller denna urgamla stadsel fortfarande sin charm och atmosfär. Alla resort hotell ligger utanför stan, och leder upp från hamnen till Suncana Uvala i söder och Cikat i sydväst. Området började blomstra i slutet 1900-talet, när den rika Wien och Budapest eliten började bygga villor och lyxiga hotell runt Cikat. Några av dessa stora bostäder finns kvar, men de flesta av dagens hotell är moderna och omgivna av tallskog och vackra stränder.

Från stadens hamn avgår färjor till andra destinationer i Kroatien och till Italien, inklusive Venedig.

Cesenatico guide

Cesenatico är en hamnstad vid Adriatiska kusten i Italien med en befolkning på cirka 20.000 människor.

Idag är Cesenatico en populär turistort. Det är hem till marina Museum (Museo della Marineria), där historiska fiskebåtar visas i kanalen.