Tyvärr finns inte Ithaka (Pisaetos) - Sami tjänsten längre tillgänglig.
...

Färjor till Ithaka (Pisaetos) - Sami

Ithaka (Pisaetos) - Sami rutten traffikerades av Blue Star Ferries, Ionian Group & Kefalonian Lines.

Ithaka (Pisaetos) - Sami rutten traffikeras inte längre och det finns inga direkta färjealternativ för överfarter mellan Ionian Islands,Greece och Kefalonia,Ionian Islands,Greece heller. Sök gärna igenom våra rutt, hamn, destination och färjerederisidor för att se om det finns några andra alternativ eller följ länkarna på den här sidan för mer information.

Du kan också boka biljetter för tusentals andra rutter från vår sökbox.

Rutt- och hamndetaljer

Klicka här för karta

Genomsnittligt pris för Ithaka Sami

Priserna som visas är de genomsnittliga priserna för enkel resa som våra kunder har betalat. Den vanligaste bokningen på rutten Ithaka Sami är en bil och 2 passagerare.

Sami guide

Sami är en stad belägen på den grekiska ön Kefalonia och ligger i Joniska havet. Några av de bästa stränderna på ön ligger runt Argostoli, såsom Lepeda och Minia. Sami är en mycket turist-vänlig stad och är ca 4 km till nordöstra Antisamos Beach, en särskilt imponerande, stenig strand, med stöd av pittoreska kullar. Men för de allra bästa som Kefalonia har att erbjuda, kommer besökarna att behöva besöka Myrtos Beach, söder om Assos, som stoltserar med vit sand, kalkstensklippor, och klarblått vatten. Det finns några riktigt intressanta sevärdheter utspridda runt ön, inklusive några fascinerande arkeologiska utgrävningar vid den romerska Villa i Skala och även på Akropolis i samiska, som är från den 5: e århundradet f.Kr., som ger fördjupad information om sitt förflutna. Inom Livatho Valley, är St George slott annan imponerande struktur från romartiden, med dess omgivande distrikt ofta kallad "Kastro". Något mer naturligt på Kefalonia är dess förvånansvärt stora grottor, såsom Drogarai Cave och Melissani Cave, som båda ligger inom Sami. Melissani Cave är särskilt känd och har en stor underjordisk sjö, som är djupt blå i färgen och bäst utforskas med båt.