Igoumenitsa till Brindisi färja

Igoumenitsa Brindisi rutten ansluter Grekland med Italien och körs för tillfället av 2 rederier. Grimaldi Lines service kör upp till 10 gånger per vecka med en resetid på runt 8 timmar när European Seaways servicen kör upp till 5 gånger per vecka med en resetid från 10 tim.

Så det är kombinerat 15 överfarter som erbjuds vecka på Igoumenitsa Brindisi rutten mellan Grekland och Italien. Jämnför nu och få fram den bästa resan för dig.

Rutt- och hamndetaljer

Klicka här för karta
För mer information besök vår Färjor från Grekland till Italien sida.

Igoumenitsa - Brindisi färjerederier

 • Grimaldi Lines
  • 10 Avgångar per vecka 8 tim
  • Få pris
 • European Seaways
  • 5 Avgångar per vecka 10 tim
  • Få pris

Genomsnittligt pris för Igoumenitsa Brindisi

Priserna som visas är de genomsnittliga priserna för enkel resa som våra kunder har betalat. Den vanligaste bokningen på rutten Igoumenitsa Brindisi är en bil och 2 passagerare.

Igoumenitsa Brindisi färja recensioner

 • "Grimaldi"

  Vi hade en bra upplevelse med bokningen i Patras. Vi hade bokat fel biljett och detta ändrades till en ny, även om det var efter avresa. Men fartyget och personalen på fartyget var inte ok. Först - fartyget var mycket smutsiga. Du kan inte använda handtagen trapporna som de var oljig. Den soldäck var fylld med skräp. Det behövs en grundlig rengöring. Du måste fråga personalen att sätta toalettpapper på toaletterna - svårt när du sitter på toaletten. Vi frågade en personal på soldäck för att leverera mer solstolar, som vi kunde se i ett låst utrymme. Han sade att detta inte var hans jobb och han erbjöd inte att fråga den ansvariga. När vi anlände vi frågade om vi kunde få en sleaping stuga. Nej de var occopied. Men det fanns mycket få människor på fartyget. Men det värsta var bristen på rengöring.

  'Kirsten Henriksen' reste Igoumenitsa Brindisi med Grimaldi Lines på Catania

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Min recession"

  Personalen talade bara lite engelska så det var svårt att kommunicera. Toaletterna var hemska och båten turen tog 3 timmer mer än vad den skulle.

  'Cristian' reste Igoumenitsa Brindisi med Grimaldi Lines på Catania

  Lӓs mer Läs mindre

Igoumenitsa guide

Igoumenitsa är en stad i nordvästra Grekland och är huvudstad i Thesprotiaregionen. Staden ligger på andra sidan viken Igoumenitsa från ön Korfu och omges av tallbeklädda kullar och en spektakulär kustvägen som kantas av sykomorer. Igoumenitsa fungerar som länk mellan Italien och Grekland och detta faktum lockar traditionellt flera turister. Från staden finns möjlighet att besöka den närliggande ön Korfu, besöka sevärdheterna på Påskön och andra intressanta platser. Igoumenitsa fungerar som en utgångspunkt för många utflyktsvägar, men själva staden har många saker att göra och se för hela familjen.

Stadens huvudgator kantas av vackra byggnader med butiker, caféer och restauranger. De flesta restauranger har en terrass.

Från stadens hamnfärjor kan du åka till Bari, Brindisi, Ravenna, Trieste, Venedig, Kerkyra, Lefkimi och Paxi.

Brindisi guide

Den italienska hamnstaden Brindisi ligger vid Adriatiska kusten i regionen Apulien i landet. Liksom många av de andra städerna på Puglia I adriatiska kusten, är Brindisi historia oupplösligt knuten till den mark som ligger över havet i öster. Tack vare sin stora naturliga hamn, staden har alltid varit och fortsätter att vara, en av Italiens viktigaste hamnar. Idag är det den viktigaste utgångspunkten för bilfärjor på väg till Grekland och på Balkan, men under grekiska och framför allt romartiden och under medeltiden, tjänade många andra ändamål. Det finns många saker att göra och se i staden inklusive Castello Svevo (eller slott Grande) och Aragonien slott. Den förstnämnda byggdes av kejsar Fredrik II och har en trapetsoid plan med massiva fyrkantiga torn. Den senare byggdes av kung Ferdinand I av Neapel i slutet av 1500-talet på S. Andrea ön som vetter mot stadens hamn.

Från stadens hamn går det färjor till destinationer inklusive Paxi, Korfu, Igoumenitsa, Zakynthos och Patras.