Hvar till Pescara färja

Hvar Pescara rutten ansluter Hvar Ö med Italien. För tillfället finns det endast ett rederi som kör på denna rutt, SNAV. Det finns överfarter upp till 5 gånger vecka med en resetid från ca 5 timmar.

Hvar Pescara seglingens varaktighet och frekvens kan variera från säsong till säsong, så vi skulle råda dig att göra en extra kontroll för att få den mest uppdaterade informationen.

Rutt- och hamndetaljer

Klicka här för karta

Hvar - Pescara färjerederier

  • SNAV
    • 5 Avgångar per vecka 5 tim
    • Få pris

Genomsnittligt pris för Hvar Pescara

Priserna som visas är det genomsnittliga priset för enkel resa som våra kunder har betalat för den här överfarten. Priserna som visas är per person.

Pescara guide

Den italienska staden Pescara ligger i regionen Abruzzo i Italien och ligger vid Adriatiska havets kust vid mynningen av Aterno-Pescara River. Pescara erbjuder något för alla. Den långa sandstranden är en inbjudan för lata dagar i solen Gamla stan och centrum lockar shoppare och historieälskare som vill tillbringa sina dagar på museer och titta på imponerande byggnader och det omgivande området med vacker natur är gjord för vandring och cykling och aktiva resenärer.

Kanske det bästa sättet för besökare att lära känna staden Pescara är att ta en promenad på Corso Umberto I som slutar vid Piazza Rinascita mest känd som Piazza Salotto och sedan gå vidare till kusten genom Piazza Primo Maggio. Delstatsregeringen Building och Stadshuset är på Piazza Italia. Corso Monthonè huvudgatan i den gamla staden är ett nattliv medan beläget i hjärtat av staden är Vittoria Colonna Museum of Modern Art. En av de mest välbesökta platserna är födelseplatsen för Gabriele D'Annunzio.

Från hamnen i Pescara finns färjor och flygbåtar till Split och Stari Grad i Kroatien.