Helsingborg - Helsingör färjerederier

date71 Avgångar per dag
clock20 minuters resa

Helsingborg till Helsingör färja

Hos Direct Ferries kan du jämföra Sverige till Danmark färjor på Helsingborg Helsingör färjerutt med vår snabba och enkla sökfunktion för tillgänglighet och bästa pris.

Använd vår Helsingborg Helsingör färjeguide för att hitta allt du behöver veta för att boka din resa till Danmark där seglingar på rutten Helsingborg Helsingör är inkluderade och där du också kan se om det finns erbjudanden på några andra rutter.

Det går snabbt och enkelt att hitta färjepriser! Välj avgångshamn från sökfunktionen tider & priser, Helsingborg Helsingör, välj antal passagerare och klicka på sök.

Genomsnittligt pris för Helsingborg Helsingör

Priserna som visas är de genomsnittliga priserna för enkel resa som våra kunder har betalat. Den vanligaste bokningen på rutten Helsingborg Helsingör är en bil och 2 passagerare.

Helsingborg Helsingör Färjeguide

Helsingborg Helsingör rutten ansluter Sverige med Danmark. För tillfället finns det endast ett rederi som kör på denna rutt, Scandlines. Det finns överfarter upp till 71 gånger dag med en resetid från ca 20 minuter.

Helsingborg Helsingör seglingens varaktighet och frekvens kan variera från säsong till säsong, så vi skulle råda dig att göra en extra kontroll för att få den mest uppdaterade informationen.
© Direct Ferries Ltd