Varför använda
Direct Ferries?

Färjor från 2561 rutter och 705 portar runt om i världen

Over 2.5 miljon nöjda kunder

Vi ordnar over 1.2 miljon korsningar / år

Vi kollar upp till 1 miljoner pris för våra kunder dagligen

Färjor till Gibraltar

Den lilla brittiska utomeuropeiska området Gibraltar, som ligger vid södra änden av den iberiska halvön, erbjuder en unik blandning av Brittisk medelhavs kultur.

De gränsar till Spanien i norr och Marocko ligger en liten väg över havet till söder, Gibraltar är en tullfri shoppares dröm. Då det inte finns någon MOMS som höjer priset och gatorna är fyllda av Brittiska kedjebutiker, butiker och souvenirbutiker, finns det ett brett urval av kap från designer kläder, smycken och solglasögon till elektroniska varor, sprit och lyxiga parfymer samt klockor.

Trots dess storlek, har Gibraltar några attraktioner. Att klättra på den kända stenen är ett självklart val för turister. Det är en enorm kalkstens ås som stiger mera än 400 meter med branta klippor på dess norra och östra sidor. Utsikten från översta stenen är imponerande, med Europa på ena sidan och Afrika på andra.

Största delen av stenens över område är täckt av natur reservat, som är hem för ungefär 250 Barbary makaker.Dessa makaker, likaväl som labyrinten av tunnlar, drar till sig många turister varje år.

Att ta sig till Gibraltar med färja är relativt lätt då det inns många korsningar som erbjuds över sundet i Marocko. Tack vare dess anslutning till den populära hamnen Algeciras på Spaniens södra kust, kan man också resa dit och köra över till Gibraltar.

Lӓs mer Läs mindre

Populära färjerederier

  • FRS
    • Få pris

Rutter och hamnar i Gibraltar