Gestour

Gestour är en italiensk operatör baserad i Pozzuoli i regionen Kampanien i söder, som seglar till de närliggande öarna Procida, Ischia och Capri i Neapelbukten.

Ursprungligen grundades det som ett rederi i 1989, efter det har Gestour utvidgas till den kommersiella sektorn, och tagit en del av de omgivande öarnas popularitet bland turister och dagsutflykten. Idag är de en av Kampaniens sjöfartsindustriledare, som erbjuder regelbundna och tillförlitliga förbindelser till områdets vackraste och högts rankade attraktioner; tio kvadrat kilometers Capri lockar ensam över två miljoner besökare varje år.

En omfattande tidsplan och användningen av högsta kvalitets färjor har tillåtit Gestour att komma dit de är idag. Adriatiska Princess är ett trettiotvå meter lång monoskrov, utformad av en teak trä och utrustade med den senaste säkerhetstekniken. Myriam är företagets flaggskepp, håller fyra hundra passagerare med flera däck, solstolar och hopptorn. Och fartygen Don Peppino och Macaiva, inklusive de nyligen köpt färjan, Marine Club, har både uteservering och luftkonditionerade nedre däck.

Lӓs mer Läs mindre