Spanien Marocko färjekarta

Hur du bokar färjor från Spanien till Marocko

Använd directferries.se för att hitta tidtabeller och priser för färjor från Spanien till Marocko med alla färjebolag!

För mer information om varje enskild färjeöverfart from Spanien till Marocko läs igenom denna sida.

Så nu då? Välj den rutt du vill göra i vår sökfunktion och vi kommer hjälpa dig att hitta det bästa priset och jämföra det med andra liknande rutter vilket gör att vi kommer hitta det bästa alternativet för din resa!
Spanien
Spanien
Färjor till Marocko
Marocko

Spanien till Marocko Färjeguide

Det finns flera olika färjerutter som traffikerar resan från Spanien till Marocko. Färjorna förbinder för tillfället 5 hamnar in Spanien med 4 hamnar i Marocko.Det finns ett kombinerat antal på upp till 46 färjeöverfarter varje dag där du kan välja mellan 10 Färjerutter som traffikeras av 7 färjerederier där Balearia, Trasmediterranea, FRS, Naviera Armas, Grandi Navi Veloci, Grimaldi Lines & Inter Shipping är inkluderat, och där den kortaste rutten tar ca 30 minuter (Algeciras till Tanger Med).Det här är en generell sammanfattning av det vi kan erbjuda mellan Spanien och Marocko, för mer exakt information använd vår Tider & Priser.

Om Spanien:

När du befinner dig i Spanien kommer du att märka spanjorernas passion för livet och du kommer att förstå varför Spanien är mycket väl känt för sitt nattliv och de regionala festligheter.
Upptäck den vackra arkitekturen och monument i de underbara och livliga städerna som Barcelona, Madrid, Valencia, Sevilla, Granada, Bilbao, Santander, etc.
För de flesta besökare har landskapen och kustlinjen lika mycket intresse och variation. Spanien är ett av de bergigaste landet i Europa där man kan ta utmärkt promenader då man kan stöta på vilda djur i ett dussin, framför allt i Picos de Europa och Pyrenéerna.
När ni besöker detta land får ni överväga att besöka några av de stora vinregioner och provsmaka de utmärkta spanska vinerna. Besök den vackra kusten med fina sandstränder längst Costa de la Luz och Costa del Sol. Eller vikarna i Costa Brava och det svalare Atlanten vattnet och surfta vid Kantabrien. Segla till Balearerna eller Kanarieöarna och njut av den spanska maten (tapas, paella eller fideua med en kall öl eller sangria) och naturligtvis få en hälsosam solbränna.

Om Marocko:

Marocko ligger i väst i Nordafrika som gränsar till Algeriet i öster och Mauretanien till söder. Marocko gränsar till havet Atlanten i väster och Medelhavet i norr. Atlas bergskedjan löper mitt genom landet, vilket leder till de bördiga slätterna och sandstränder längs Atlantkusten.
Atlas bergkedjan sveper upp från söder och är mer än 3000 m högt som är täckt med skogar av tall, ek och cederträ, öppna betesmarker och små sjöar. Rif bergen löper längst den norra kusten. Hamnarna i Ceuta (Sebta) och Melilla på den norra kusten styrs av Spanien.

Marocko är det fjärde folkrikaste arabland efter Egypten, Sudan och Algeriet. De flesta marockaner är sunnimuslimer som talar arabiska, berberspråk eller blandade arabisk-berbiska. Araberna invaderade till Marocko för drygt tusen år sen och etablerade sin kultur där. De flesta av de 100.000 utländska medborgare är franska eller spanska.

© Direct Ferries Ltd