Frankrike

Hur du bokar färjor från Frankrike till Guernsey

Det finns 2 färjerutter som traffikeras mellan Frankrike och Guernsey som totalt ger dig 15 överfarter per vecka att välja mellan. Condor Ferries traffikerar 1 rutt, St Malo till Guernsey går 8 gånger i veckan. Manche Iles Express traffikerar 1 rutt, Dielette till Guernsey går 7 gånger i veckan.

Eftersom frekvens och restid på överfarterna kan variera så rekomenderar vi att ni gör en sökning för att ta reda på aktuell information för överfarter från Frankrike till Guernsey.

Frankrike Guernsey färjekarta

Klicka här för karta

Färjor från Frankrike till Guernsey

Om Frankrike:

Det är svårt att generalisera Frankrike - som Charles de Gaulle en gång påpekade, "hur kunde man beskriva ett land som har 365 olika sorters ostar?"
Ändå finns det något speciellt om detta magnifika land som drar miljontals människor tillbaka år efter år för en smak av La Vie Français.

Kan det vara de vackra boulevarder i Paris, skidbackar i Alperna, solbelysta vingårdar, de solstekta stränder eller en kopp kaffe och croissanter i en oupptäckt by?

Kanske är det en rundtur i de majestätiska slotten i Loire som lockar, den glamorösa livsstil i Medelhavet, eller en avkopplande picknick i Provence där luften doftar vilda örter och lavendel?

Prova även på andra mindre kända regioner som Franche-Comté, Gascogne eller Berry som är på djupet i det gröna hjärtat av Frankrike - vars sömnig byar erbjuder besökare en chans att prova det sanna Douceur de vivre av provinsiella Frankrike.

Det finns ingen som kan förneka att Frankrike är ett land med stora kontraster som erbjuder ett oändligt utbud av lockande resmål. En rik mångfald av landskap, mat, klimat, kultur och folk.

Om Guernsey:

Slovenien är ett av de minsta länderna i Europa. Slovenien är ett kustnära land i södra Centraleuropa som gränsar till Italien i väster, Adriatiska havet i sydväst, Kroatien i söder och öster, Ungern i nordost, och Österrike i norr.

Huvudstaden heter Ljubljana och ligger mitt i landet. Ungefär halv landet är täckt av skog, annars har landet en varierande natur så som alplandskap och en kort medelhavskust.

Slovenien bildades den 25 juni 1991 från sin självständighet från Jugoslavien. Slovenien gick med Nato den 29 mars 2004 och Europeiska unionen den 1 maj 2004.