Om färjor till Estland

På Directferries.se hittar du alla resor med Färjor till Estland med de bästa färjebolagen så du kan vara säker på att du hittar det alternativ som passar dig bäst.

Vi har alla alternativ till Estland med ett stort urval av överfarter från den kortaste och billigaste till din längsta och lyxigaste.

För att hitta pris för en färja och för att se platstillgång för färjor till Estland, välj avgångshamn från vår meny till vänster och klicka på sök! Lӓs mer om fraktfӓrjor till Estland.
Estland
Estland
Färjor till Estland
Estland
Estland

Om Estland:

Estland är ett land som ligger i Baltikum i nordöstra Europa. Grannländerna är Lettland, Ryssland och Finland. 10 % av Eslands yta består av öar i Östersjön och i Finska viken, totalt 1500 öar. Mellan Rigabukten och Östersjön ligger landets största öar som heter Ösel och Dagö.
Tallinn är Estlands huvudstad men även den största staden. Där bor omkring 400 000 invånare och ligger belägen vid Finska viken i norra delen längst kusten.
Terrängen består av slätter och kulllandskap. Det finns många stora områden som är steniga och bergiga, men det finns även rikligt med skog. Landet har även ett antal myrar och 3 794 kilometer lång kuststräcka.
Efter landets självständighet är 1991 från Sovjet har resmöjligheterna förbättrats, då det även har byggts många hotell i de centrala delarna.

Färjor till Estland från Sverige

6 Avgångar per vecka
8 timmar 30 minuters resa
DFDS Seaways
7 Avgångar per vecka
15 timmar 30 minuters resa
Tallink Silja
2 Avgångar per vecka
17 timmar 30 minuters resa
St Peter Line

Färjor till Estland från Finland

Färjor till Estland från Åland

Färjor till Estland från Ryssland

© Direct Ferries Ltd