Om färjor till Estland

Jӓmfӧr Färjor till Estland på direct ferries nu fӧr att spara mer på er resa. Ni kan hittta avgångstider fӧr olika fӓrjerutter till Estland och få reda på bӓsta priser.

Fӧr tillfӓllet erbjuder vi fӓrjor till Estland och ca 5 fӓrjerutter med upp till 113 avgångar per vecka. Vӓlj din avreseort på 'Tider & Priser' nu fӧr att jӓmfӧra och spara. Lӓs mer om fraktfӓrjor till Estland.
Estland
Estland
Färjor till Estland
Estland
Estland

Om Estland:

Estland är ett land som ligger i Baltikum i nordöstra Europa. Grannländerna är Lettland, Ryssland och Finland. 10 % av Eslands yta består av öar i Östersjön och i Finska viken, totalt 1500 öar. Mellan Rigabukten och Östersjön ligger landets största öar som heter Ösel och Dagö.
Tallinn är Estlands huvudstad men även den största staden. Där bor omkring 400 000 invånare och ligger belägen vid Finska viken i norra delen längst kusten.
Terrängen består av slätter och kulllandskap. Det finns många stora områden som är steniga och bergiga, men det finns även rikligt med skog. Landet har även ett antal myrar och 3 794 kilometer lång kuststräcka.
Efter landets självständighet är 1991 från Sovjet har resmöjligheterna förbättrats, då det även har byggts många hotell i de centrala delarna.

Färjor till Estland från Sverige

10 Avgångar per vecka
9 timmar 30 minuters resa
DFDS Lisco
7 Avgångar per vecka
15 timmar 15 minuters resa
Tallink Silja

Färjor till Estland från Finland

Färjor till Estland från Åland

Färjor till Estland från Ryssland

© Direct Ferries Ltd