dfds_seaways_sirena_seaways

Sirena Seaways

Detta fartyg drivs längre inte av DFDS Seaways.

Denna guide gällde endast när färjan drevs av DFDS Seaways och denna information bör inte användas som en guide för de nuvarande eller framtida verksamheterna.

Med plats för över 620 passagerare och 435 bilar, Sirena Seaways erbjuder bekväma kryssningsfartyg bra faciliteter inklusive restauranger, barer, kaféer, barns områden, butiker med mera.

Hytter ombord/Reserverad Sittplats

Ombord hittar du olika bekväma hytter. Vare sig du letar efter en prisvärd hytt eller något extra, kommer du att vara utvilad nar du vaknar nästa dag. Alla hytter har bekväma sängar, eget badrum dusch, handdukar och garderob.

Mat och dryck ombord

Njut av en läcker måltid ombord på Sirena Seaways där det finns ett antal restauranger att välja på som passar för alla smaker. 7 Seas carvery har ett lysande värde för pengarna och är det perfekta sättet att koppla av på när ni seglar över natten. Blue Riband restaurangen erbjuder läckra à la carte-middagar eller så kan ni utforska Steakhouset ombord som har de bästa nötköttet och beredds precis som ni vill ha det.

För ett mellanmål och en drink på eftermiddagen eller en lätt måltid på kvällen kan ni besöka Café fyren. Menyn innehåller smörgåsar, sallader, varma och kalla drycker samt öl och vin. Luta er tillbaka och koppla av i det bekväma och trevliga caféet.

I Columbus Lounge baren kan ni prova ett bra utbud av vin, cocktails och sprit - och njut av den perfekta atmosfären med underbar havsutsikt.

Shopping ombord

Ombord på Sirena Seaways hittar ni ett brett utbud av parfymer och kosmetika tillsammans med allt från klassiska märkesvaror till olika tidskrifter och tidningar. Den modemedvetna kan bläddra ett stort utbud av högkvalitativa kläder och trendiga accessoarer också.

Ytterligare Faciliteter Ombord

Sirena Seaways visar också 'films on demand' så att du kan luta dig tillbaka och koppla av i din bekväma hytt och titta på några av de senaste storfilmerna medan du seglar mot din destination.

Resa med barn

Fartyget är mycket barnvänligt. Besök Kidz Club och låta de professionella underhålla era barn med mycket skoj!

Tillgänglighet

Hissar ger full tillgång till alla delar av Sirena Seaways och rullstol tillgängliga hytter kan förbokas.

Vänligen observera: Även om vi har gjort vårt bästa för att göra vår Sirena Seaways guide så nogrann som möjligt, faciliteter ombord, tjänster och underhållning kan variera beroende på datum och tid på året som du reser på, faciliteter kan ändras utan en tidigare upplysning och raderier kan trafikera med andra fartyg än de som var nämda vid bokningen utan tidigare upplysning.

Lӓs mer Läs mindre

Sirena Seaways Recensioner

Det finns inga recensioner för detta fartyg för tillfället, vänligen återkom senare.