Corralejo till Playa Blanca färja

Corralejo Playa Blanca rutten ansluter Fuerteventura med Lanzarote och körs för tillfället av 3 rederier. Naviera Armas kör upp till 7 gånger dag, Fred Olsen Express 8 gånger per dag & Lineas Maritimas Romero kör upp till 4 gånger dag.

Det är kombinerat 19 överfarter dag på Corralejo Playa Blanca överfarten mellan Fuerteventura och Lanzarote och med 3 olika rederier. Vi råder dig att jämnaföra för att få fram den bästa tiden och resan för dig.

Rutt- och hamndetaljer

Corralejo - Playa Blanca färjerederier

 • Naviera Armas
  • 7 Avgångar per dag 35 min
  • Få pris
 • Fred Olsen Express
  • 8 Avgångar per dag 25 min
  • Få pris
 • Lineas Maritimas Romero
  • 4 Avgångar per dag 45 min
  • Få pris

Genomsnittligt pris för Corralejo Playa Blanca

Priserna som visas är de genomsnittliga priserna för enkel resa som våra kunder har betalat. Den vanligaste bokningen på rutten Corralejo Playa Blanca är en bil och 2 passagerare.

Corralejo Playa Blanca färja recensioner

 • "Färjeresa"

  Angenäm resa med bekväma stolar. Smidigt att gå ombord och att gå iland. Bra med hjälp med våra väskor som förvarades i särskild vagn.

  'Bengt Lindqvist' reste Corralejo Playa Blanca med Fred Olsen Express på Bocayna Express

  Lӓs mer Läs mindre

Corralejo guide

Corralejo är en stad och badort på ön Fuerteventura, en av Kanarieöarna. Staden ligger på den norra spetsen av ön som vetter mot den lilla ön Lobos. Staden är ungefär 3 kvadratkilometer vilket gör den till den största semesterorten på ön. Även om staden har behållit sin charm som fiskeby som fortfarande är hjärtat av staden, finns det nu en strandpromenad längs vattnet som kantas av barer, kaféer och restauranger för besökare att njuta av.

Stadens främsta turistattraktion är dess stränder. Det finns omkring 11 km strand som börjar strax utanför staden som alla leder till klara vatten som har en djup blå nyans.

Corralejo Harbour har två hamnar, en marina och olika utflyktsalternativ med båtar med glasbotten, djuphavsfiske och jet ski uthyrning. Det finns två färjebiljettkontor och en cafeteria. Från hamnen finns en regelbunden färjeförbindelse till Lanzarote.

Playa Blanca guide

Playa Blanca är en stor resort på den spanska ön Lanzarote en av Kanarieöarna. Playa Blanca är känt för sin omfattande utbud av butiker och restauranger med de mest anmärkningsvärda shoppingdistrikt som ligger längs Calle Limones gatan kantar strandpromenaden och vid Papagayo Centre. Kustlinjen runt Playa Blanca är en stor bukt vilket är cirka 9 km bred som sedan bryts upp i tre mindre men ändå stora vikar. Från öst till väst är dessa Playa Dorada Playa Blanca och Playa Flamingo. Denna grundläggande geografin innebär att stränderna i och runt Playa Blanca är skyddade och perfekt för sol och bad.

Marina Rubicon ligger cirka en 15 minuters promenad från själva staden. Den har marknader två gånger i veckan på onsdagar och lördagar (både på morgonen). Varorna säljs allt från handgjorda gåvor till lokala viner. Omkring 200 meter öster om Marina Rubicon Castillo de las Coloradas står på udden Punta del Aquila. Denna vakttorn byggdes mellan 1741 och 1744 och erbjöd ett bra skydd genom sin robusta cirkulära konstruktion och genom sin vindbrygga. Dess klocka var lät att varna för att pirater närmade sig kusten.

Färjetrafik från stadens lilla hamnen avgår till Fuerteventura med många avgångar varje dag.