Cherbourg till Rosslare färja

Cherbourg Rosslare rutten ansluter Frankrike med Irland och körs för tillfället av 2 rederier. Irish Ferries service kör upp till 2 gånger per vecka med en resetid på runt 18 timmar 30 minuter när Stena Line servicen kör upp till 3 gånger per vecka med en resetid från 17 tim.

Så det är kombinerat 5 överfarter som erbjuds vecka på Cherbourg Rosslare rutten mellan Frankrike och Irland. Jämnför nu och få fram den bästa resan för dig.

Rutt- och hamndetaljer

Klicka här för karta

Cherbourg till Rosslare färjealternativ

För mer information besök vår Färjor från Frankrike till Irland sida.

Cherbourg - Rosslare färjerederier

 • Irish Ferries
  • 2 Avgångar per vecka 18 tim 30 min
  • Få pris
 • Stena Line
  • 3 Avgångar per vecka 17 tim
  • Få pris

Genomsnittligt pris för Cherbourg Rosslare

Priserna som visas är de genomsnittliga priserna för enkel resa som våra kunder har betalat. Den vanligaste bokningen på rutten Cherbourg Rosslare är en bil och 2 passagerare.

Cherbourg Rosslare färja recensioner

 • "Billigt och bra"

  Min 18 hrs resa från Cherbough till Roselare kostade 300 euros för en skåpbil och två person - väldigt resonabelt. Personalen var verkligen hjälpsamma och trevliga. Bra gjort.

  'Desmond' reste Cherbourg Rosslare med Celtic Link Ferries på Celtic Horizon

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Bra resa"

  Min resa var bra. Viste att det inte var en kryssning. Sätena var dåliga dock. Och det var kallt!

  'Lluis' reste Cherbourg Rosslare med Irish Ferries på Oscar Wilde

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Reserverat säte"

  Bättre med reserverat säte än en hytt. Man kunde bara gå dit och sätta sig. Sätena är gamla, uppriktigt sagt obehagligt, inte lämpligaatt sova på, är deras ingenting i rummet men säten och en falsk säkerhet kameran! Förvaringsskåp finns på en rejäl kostnad, är det dusch ligger i toaletter. 1 dusch, finns toaletter som används av biobesökare så upptagen, efter duschen måste du lämna toaletten, gå förbi biobiljetter kontor och butik, nedför skärmen korridoren till rummet. Min poäng är inte bara slå in i en handduk, måste du gå klädd och tillbaka klädda! Hittade inte tv-rum? Mycket dyr mat / dryck. Sammantaget fann personalen trevlig och professionell och skeppet vara mycket ren, var ingen underhållning eller tv och gamla stolar farfar, wifi endast tillgänglig i vissa delar av fartyget inte reserverade platser rummet och kostnaden för ombord förfriskningar negativen .

  'Anonym' reste Cherbourg Rosslare med Irish Ferries på Oscar Wilde

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Perfekt!"

  Allting så mycket bättre ut än vad det gjorde på bilderna. Peronalen var trevliga, hytterna var rena och bekväma. Maten var också bättre än vad jag trodde den skulle vara. Lyckligtvis var havet också lugnt. Det enda dumma var att filmen inte hade textning. Inte så bra om du är fransk.

  'Eric' reste Cherbourg Rosslare med Stena Line på Stena Horizon

  Lӓs mer Läs mindre

Cherbourg guide

Cherbourg är en stad belägen på Cotentin halvön i nordvästra Frankrike. Staden har en lång historia då den invaderats av vikingarna på 900-talet som först utvecklade Cherbourg till en hamn. Under Napoleoneran, var hamnen befäst att förhindra brittiska sjö-räder. Undervattenshinder sänktes i intervaller över hamnentrén, och ersättes successivt med högar av murverkspillror. Arbetet påbörjades 1784 och var inte avslutat förrän 1850, långt efter Napoleons nederlag vid slaget vid Waterloo.

Besöksattraktioner i staden är bl.a. Cite de la Mer ("stad av havet"), som är ett museum tillägnat maritim historia. Museet ligger i kryssningsterminalen vid Cherbourg och invigdes 2002. Besökare till staden kan också välja att ta en skön promenad i Jardin de la Roche Fauconniere som är en privat botanisk trädgård som ligger i Parc de la Fauconniere. Trädgården grundades på 1870-talet och innehåller cirka 3.400 arter, varav många kommer från södra halvklotet.

Cherbourg hamn, som ligger på den Engelska kanalen kusten, har regelbunden passagerar- och lastfärjetrafik till Poole och Portsmouth i Storbritannien och Rosslare på Irland.

Rosslare guide

Staden Rosslare ligger i County Wexford i Irland och har varit en populär turistort i minst 100 år. Stadens fullständiga namn är Rosslare Strand och används för att skilja den från närliggande Rosslare Harbour. Staden stoltserar med att den är soligaste platsen i Irland, : Rosslare får 300 timmar mer sol varje år än genomsnittet i Irland. långa sand strängen är en Blå Flagg stranden så det lockar simmare och familjer, medan det finns en antal bra golfbanor i närheten.

Stadens port har många faciliteter, inklusive en restaurang och väntar område, en strand bar, incheckning och barnens lekplats, butiker, hyra bil och valutaväxling, baby föränderliga områden, lokaler invandring och en Department of Agriculture kontoret. Färjetrafik från Ross avgår till Pembroke (4 timmar), Fishguard (3 timmar och 30 minuter), och till Cherbourg och Roscoff i Frankrike.


Undo edits