Cagliari till Neapel färja

Cagliari Neapel rutten ansluter Sardinien med Italien. För tillfället finns det endast ett rederi som kör på denna rutt, Tirrenia. Det finns överfarter upp till 2 gånger vecka med en resetid från ca 13 timmar 30 minuter.

Cagliari Neapel seglingens varaktighet och frekvens kan variera från säsong till säsong, så vi skulle råda dig att göra en extra kontroll för att få den mest uppdaterade informationen.

Rutt- och hamndetaljer

Klicka här för karta
För mer information besök vår Färjor från Sardinien till Italien sida.

Cagliari - Neapel färjerederier

 • Tirrenia
  • 2 Avgångar per vecka 13 tim 30 min
  • Få pris

Genomsnittligt pris för Cagliari Neapel

Priserna som visas är de genomsnittliga priserna för enkel resa som våra kunder har betalat. Den vanligaste bokningen på rutten Cagliari Neapel är en bil och 2 passagerare.

Cagliari Neapel färja recensioner

 • "Cagliari - Napoly"

  Dålig restaurang, dålig service. Ingen underhållning och färjan var inte för turister.

  'Alexey' reste Cagliari Neapel med Tirrenia på Aurelia

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Bra resa"

  Vi kom nästan i tid till Cagliari. Personalen på Tirrenia var vänliga. Hjälpsamma. Mkt bra hytter. Hade inte kunnat vara bättre.

  'Dagh' reste Cagliari Neapel med Tirrenia på Dimonios

  Lӓs mer Läs mindre

Cagliari guide

Cagliari är huvudstaden på ön Sardinien i medelhavet. Staden har lång historia och har haft många olika civilisationer. Turister kan besöka domus de janas som en är förhistorisk gravkammare från nånstans mellan 3400 och 2700 f.kr, en romersk amfiteater, en bysantisk basilica och tre torn från Pisaneran.

Cagliari är en av de grönaste Italienska städerna och har ett antal publika trädgårdar för besökare att njuta av. Monte Urpinuparken är den med mest skog och är belägen på en låg kulle täckt med tall och ek och är runt 62 tunnland i storlek. Där finns också San Micheleparken, med ett medeltidsslott, och Terramainiparken med en damm som är hem till flamingos och andra vadarfåglar.

Hamnen i Cagliari är uppdelad i två sektorer, den gamla hamnen och den nya internationella containerterminalen. Från hamnen går båtar till Civitavecchia, Naples, Palermo och Trapani.