Brindisi till Igoumenitsa färja

Brindisi Igoumenitsa rutten ansluter Italien med Grekland och körs för tillfället av 2 rederier. Grimaldi Lines service kör upp till 10 gånger per vecka med en resetid på runt 7 timmar 30 minuter när European Seaways servicen kör upp till 5 gånger per vecka med en resetid från 8 tim 45 min.

Så det är kombinerat 15 överfarter som erbjuds vecka på Brindisi Igoumenitsa rutten mellan Italien och Grekland. Jämnför nu och få fram den bästa resan för dig.

Rutt- och hamndetaljer

Klicka här för karta
För mer information besök vår Färjor från Italien till Grekland sida.

Brindisi - Igoumenitsa färjerederier

 • Grimaldi Lines
  • 10 Avgångar per vecka 7 tim 30 min
  • Få pris
 • European Seaways
  • 5 Avgångar per vecka 8 tim 45 min
  • Få pris

Genomsnittligt pris för Brindisi Igoumenitsa

Priserna som visas är de genomsnittliga priserna för enkel resa som våra kunder har betalat. Den vanligaste bokningen på rutten Brindisi Igoumenitsa är en bil och 2 passagerare.

Brindisi Igoumenitsa färja recensioner

 • "Undvik"

  Jag skulle råda alla tänker använda detta fartyg för att undvika det till varje pris. Det var överfulla och folk sov i nödutgångar och korridorer. Ett paret fick veta att det var upp till kaptenen som bestämtde hur många människor han lät ombord och han berättade att det var ok. Detta är korrupt och föreslår jag starkt att människor använder ett annat sätt att för ta sig! Vi bokade platser och folk bara gick in och satte sig på dem och sedan blev det konflikter när säger åt dem at flytta. UNDVIK

  'Scott' reste Brindisi Igoumenitsa med Grimaldi Lines

  Lӓs mer Läs mindre

Brindisi guide

Brindisi är en stad som ligger i Apuliaregionen i Italien, på kusten till adriatiska havet. Stadens hamn spelar en viktig roll i regionens byteshandel med Grekland och mellanöstern. Hamnen är en naturlig hamn, som penetrerar djupt in i regionens adriatiska kust. Staden bevarar viktiga arkeologiska fynd och kustlinjer, speciellt den norra kusten där det finns många sanddyner och stränder. Gårdsturism spelar en viktig roll med vin eller olivolja. Brindisis turism är mestadels beroende av de italienska turisterna (74% jämfört med 26% internationella) och är väldigt säsongsbetonad.

Överfarter från Brindisi till Kefalonien traffikeras av Maritime My Way Ferries. SNAV Aliscafi har färjor från Brindisi till Paxi och Korfu i Grekland, tillsammans med Fragline, Blue Star Ferries och Hellenic Mediterranean Lines som också har färjor till Korfu. Ett antal färjerederier har överfarter från Brindisi till Igoumenitsa och den grekiska ön Zante kan nås med Hellenic Mediterranean Lines. Till sist har både Adriatica di Navigazione och Hellenic Mediterranean Lines överfarter till Patras.

Igoumenitsa guide

Staden Igoumenitsa i nordvästra Grekland separeras från ön Korfu från Mexikanska Igoumenitsa. Stadens välstånd började under andra delen av 20-talet. Dessförinnan var Igoumenitsa en liten hamn, bosättningen och dess invånare var mestadels inblandade i handel och fiske. Under andra världskriget skadades Igoumenitsa svårt, men bara ett par år senare var det rekonstruerat. Majoriteten av byggnader i staden byggdes 1960 av 1980-talet och som ett resultat finns det inte många historiska sevärdheter för besökare att njuta av.

Stadens huvudgata sträcker sig längs kustzonen och här kommer du att se vackra kontorsbyggnader, banker och många restauranger. Nästan varje restaurang har en öppen terrass så att besökare kan njuta av underbara lokala rätter och njuta av en fantastisk utsikt över kusten. Mellan maj och september anses vara den bästa tiden att besöka Igoumenitsa dådet finns mycket lite regn och besökarna kommer att kunna njuta av - och omgivningarna i all sin glans.