Billiga färjor till Sicilien med directferries.se

Hitta de bästa erbjudandena till Sicilien med vår Billiga färjor till Sicilien sida. directferries.se ger er direkt tillgång till alla de billiga erbjudandena till Sicilien med alla de stora färjerederierna. Om ni vill ha framtida erbjudanden till Sicilien eller exklusiva Sicilien färjerabatter kan ni sedan prenumerera på DirectFerries mail!

Om ni vill visa all färjetrafik till Sicilien, besök vår Färjor till Sicilien sida.

Andra sätt att se erbjudanden

20% rabatt på överfarter med GNV när du bokar tidigt

Postad:18 oktober 2016 00:00 Fӓrjeraderi: Grandi Navi Veloci

Grandi Navi Veloci har nu öppnat biljettförsäljningen inför säsongen 2017 (förutom till/från Citavecchia och Sete) och med Direct Ferries kan du jämföra alla rutter och avgångar och hitta den som passar dina resplaner bäst.

Om Sicilien

Sicilien är en självständig region i Italien och är den största ön i Medelhavet. Messina-sundet heter sundet som går mellan Sicilien och Italien. Palermo är öns huvudstad som ligger på den nordvästra kusten. Andra storta städer är Messina, Catania, Taormina och Syrakusa.
Sicilien har ett mycket bergigt landskap med ett medelhavsklimat. Vulkanen Etna, som ligger nära staden Catania är 10.900 meter hög, vilket gör den till den högsta vulkanen i Europa. Det är också en av världens mest aktiva vulkaner.
Sicilien är mycket känt för sitt rykte om maffia. Den första maffiaorganisationen som heter Cosa Nostra startade på Sicilien och det finns många amerikanska maffiabossar har sicilianskt påbrå.