Billiga färjor till Sardinien med directferries.se

Hitta de bästa erbjudandena till Sardinien med vår Billiga färjor till Sardinien sida. directferries.se ger er direkt tillgång till alla de billiga erbjudandena till Sardinien med alla de stora färjerederierna. Om ni vill ha framtida erbjudanden till Sardinien eller exklusiva Sardinien färjerabatter kan ni sedan prenumerera på DirectFerries mail!

Om ni vill visa all färjetrafik till Sardinien, besök vår Färjor till Sardinien sida.

Andra sätt att se erbjudanden

Passagerare går gratis på returresa till Sardinien

Postad:08 december 2016 08:00 Fӓrjeraderi: Grimaldi Lines

Grimaldi Lines är nu öppen för bokningar fram till slutet av December 2017 så att du kan börja planera din semester till Sardinien idag!

20% rabatt på överfarter med GNV när du bokar tidigt

Postad:18 oktober 2016 00:00 Fӓrjeraderi: Grandi Navi Veloci

Grandi Navi Veloci har nu öppnat biljettförsäljningen inför säsongen 2017 (förutom till/från Citavecchia och Sete) och med Direct Ferries kan du jämföra alla rutter och avgångar och hitta den som passar dina resplaner bäst.

Om Sardinien

Sardinien är den näst största ön i Medelhavet (Sicilien är den största) som ligger mellan Italien, Spanien och Tunisien, södra Korsika.

Än ligger knappt 193 km från det italienska fastlandet, något mer längre ifrån än den nordafrikanska kusten vid Tunisien.

Ett skäl till att besöka Sardinien är en kombination av vanlig nyfikenhet och en längtan efter rena stränder.

Ön är relativt fri från stora städer eller tung industri och dess stränder är verkligen några av de renaste i Italien.

Sardinien har mycket att erbjuda förutom enbart sol och hav – om du är beredd på att tränga in i dess mindre kända insida.