Al Hoceima till Motril färja

Al Hoceima Motril rutten ansluter Marocko med Spanien. För tillfället finns det endast ett rederi som kör på denna rutt, Naviera Armas. Det finns överfarter upp till 1 gånger vecka med en resetid från ca 5 timmar 30 minuter.

Al Hoceima Motril seglingens varaktighet och frekvens kan variera från säsong till säsong, så vi skulle råda dig att göra en extra kontroll för att få den mest uppdaterade informationen.

Rutt- och hamndetaljer

Klicka här för karta

Al Hoceima till Motril färjealternativ

För mer information besök vår Färjor från Marocko till Spanien sida.

Al Hoceima - Motril färjerederier

  • Naviera Armas
    • 1 Avgång per vecka 5 tim 30 min
    • Få pris

Genomsnittligt pris för Al Hoceima Motril

Priserna som visas är de genomsnittliga priserna för enkel resa som våra kunder har betalat. Den vanligaste bokningen på rutten Al Hoceima Motril är en bil och 2 passagerare.

Al Hoceima guide

Al Hoceima är en stad i norra Marocko, belägen på den norra gränsen till Rif Mountains, och på medelhavets kust. Al Hoceima är huvudstaden i Taza-Al Hoceima-Taounate-regionen. Staden är belägen på höga klippor med utsikt över 2 vikar, en med en strand (Plage Quemado) och en med en hamn. Blvd Mohammed V löper parallellt med gränsen till det spanska institutet på ena sidan och Place du Rif på den andra. De flesta banker, hotell och restauranger ligger i närheten, med budgetvarianter runt Place du Rif. Gatorna är lätta att promenera och navigera på.

Hamnen i Al Hoceima kan inte ta handelsskepp eller fartyg, men är hem för de många fiskebåtarna som fiskar lokalt och är väldigt viktig för turismindustrin. Det är en hamn som alltid vimlar av färjor och besökare. Turister och besökare kan hyra båtar för båtturer och fiske. Al Hoceima-viken har kristallklart vatten och du kan se ett antal delfinarter simma omkring i viken. Båtar tar ofta med turister ut för att se delfinerna.

Motril guide

Motril ligger i den sydligaste delen av provinsen Granada i Spanien mellan bergskedjan Sierra Nevada och Medelhavet. Staden Malaga är cirka 100 km från Motril med Sevilla ca 3 timmar bort med bil och Madrid 5 timmar enkel resa. Den viktiga autonoma hamnen i Motril inkluderar en kommersiell hamn fiskehamnen och Yacht Club med totalt 190 båtplatser. Den heliga veckan i Motril har förklarats National Tourist Räntor Den består av 12 broderskap 23 pasos och mer än 6.000 anhängare. Det finns processioner varje dag. Den heliga veckan i Motril startade 1600 med den äldste broderskap kallas Vera Cruz. Efter inbördeskriget var Brödraskapet tvungen att återställa sin arv.

Den milda vattnet i Medelhavet kust Granada. Det subtropiska klimatet av kusten och dess lugna varma vatten gör det till en idealisk plats för alla typer av vattensporter. Dykning entusiaster kan njuta av en av de vackraste havs våningar i den andalusiska kusten.

I den vackra marinan hittar du vattensporter och båtutflykter. Färjor från hamnen avgår till Melilla Al Hoceima och Nador.